söndag 13 december 2009

Tokyo Gore Police


Ännu en skräckis... Känns som det bara blir skräckisar nu för tiden. Men det här är inte så mycket "hoppa till för att man blir skrämd"-skräckis. Det här en riktigt jävla äcklig skräckis så man blir smått illamåendes. Det är avhuggna armar, ben och huvuden och jag vet inte hur många 100 liter fakeblod som har används i denna film.
Handlingen är riktigt skum, faktum är att hela filmen är rätt skum. Den handlar om "ingenjörer" som kan bygga om sina kroppar till vapen utifall dom skulle bli av med en del av sin kropp... Ja, ni hör ju själva hur skumt det är. Ruka är en polis inom den privatiserade Tokyo polisen och hon är specialist på att hantera ingenjörer.
Handlingen är inte mycket att hänga i granen igentligen, den är riktigt skum. Anledningen till att jag finner denna film ganska underhållande är att är ganska komisk. Vissa saker är så dålig i den så att jag kan inte annat än asgarva.
Betyget blir 5/10, den är ingenting för folk som inte gillar blod. Har man sett Kill Bill och dom blodkavalkader som är i den, gångra det med 5 så har ni denna film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar