torsdag 26 november 2009

L.A Gigolo


Här kommer en romantisk kommedi med Ashton Kutcher flygandes. Drog igång den här med förhoppning om den vilda och roliga Ashton Kutcher, men det märktes att den rollen han spelar här är helt annorlunda mot den rollen han brukar få spela. Han är förvisso fortfarande en "ungdom" i filmen som är en riktig charmör. Men här är han inte lika flamsig och rolig på det sättet utan det är lite mörkare, mer vuxen, humor i den här filmen än vad vi är van vid att se ifrån honom.
Handlingen bygger på att Nicki flyttat till L.A för att leva livet. Han lever livet genom att leva på andra, i detta fall så specialiserar han sig på rika tjejer som han charmar och flyttar in hos, bor tillsammans med dom tills han tröttnar och därefter letar reda på nästa "offer".
Allt går dock inte riktigt som han tänkt när han träffar Samantha. Relationen blir krånglig och samtidigt så blir han kär i en söt tjej som inte har några pengar alls. Inte direkt hans "typ" alltså.
Som jag skrev tidigare är det inte samma ungdomliga humor i den här filmen som Ashton brukar spela. Jag är lite splittrad om vad jag tycker om det, Ashton är verkligen bra på att spela den flamsiga killen. Visst är det kul att se honom i någon annan roll, och han är visst rolig i denna rollen också, men jag tyckte aldrig jag kom in riktigt i filmen. För min del kan Ashton gärna fortsätta spela flamsiga roller ett tag till, det är så jag vill se honom.
Betyget då. Visst var filmen rolig även om jag hade en annan förväntning av den. Jag ger den 4/10. Värt att veta om ni tänker se denna tillsammans med yngre tittare är att det förekommer en hel del halvnaket i den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar